Improvising Minds..

Bij de opening van het project Improvising Hands Improvising Minds in januari van dit jaar heb ik na het vertoon van de documentaire aan de aanwezige muzikanten die aan mijn project hebben meegedaan, gevraagd of ze een vrije improvisatie wilden spelen.
Arturo Escalante met wie ik samen dit project vorm heb gegeven heeft de video-opnamen gemaakt bij deze première.
Ik was onder de indruk! Muziek van het moment..
Music from the inner..Een van mijn grote passies!

FacebookTwitterEmailPrintShare
Dit bericht is geplaatst in Blog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>