DVD is klaar! Primeur op U Jazz Festival 15 dec a.s.

 

Volgende week zaterdag 15 december, bij het tweede U Jazz Festival in het Vorstelijk Complex in Utrecht: Expositie van het project Improvising Hands Improvising Minds met de primeur van de kersverse documentaire dvd. De docu-DVD is na de 15e december via de website www.handsminds.nl te bestellen.

Kijk voor het complete programma van het festival op: http://www.ujazz.nl/festival15dec

FacebookTwitterEmailPrintShare
Dit bericht is geplaatst in Blog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>