Expositie opgebouwd in Centrale Bibliotheek Utrecht

vandaag met hulp van Arturo Escalante en Ton van Leeuwen de nieuwe expositie opgebouwd op de muziekafdeling van de Centrale Bibliotheek Utrecht. Dank voor de hulp mannen! Vanaf morgen tot en met woensdag 21 april is de documentaire en een deel van de expo hier te zien tijdens openingstijden.

Centrale Bibliotheek Utrecht

Geweldige hulp gehad van Ton van Leeuwen bij de opbouw van de expositie.

FacebookTwitterEmailPrintShare
Dit bericht is geplaatst in Blog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>